lördag 20 mars 2010

Två veckor

Idag är det två veckor kvar, tiden går så hemskt fort och ännu fortare går det väl när jag väl kommit hem. Det har bokat på ganska bra på kvällarna veckan innan. Vi ska träffa fotografen igen, kläder ska hämtas, jag ska klippa mig och shopping på systemet ska göras.

Hade tur förut, tvättstugan var ledig på förmiddagen så jag kunde tvätta en maskin, har tvättdag på onsdag annars men kände att det skulle vara så skönt att inte ha så mycket då. Det kommer verkligen kännas lyxigt att bo hemma sedan och slippa ha blöt tvätt i hela lägenheten och kunna tvätta och torka något på under två timmar om det skulle behövas. Blöt tvätt i hela lägenheten är ju inte tråkigt bara på grund av platsen den tar utan för att det blir fuktig luft i hela lägenheten när den är så liten som den här är.

Såg förresten förut att en jättefin lägenhet i Lunden var till salu, synd att det var nu och inte nästa år... Eller jättefin kanske är att överdriva men den var stor och köket var relativt nyrenoverat, tapeterna var ganska hemska men det går ju att fixa.

Inga kommentarer: