måndag 9 maj 2011

Hoppas banken vill ge oss ett lån

Blir inte mycket uppdateringar här nu men har inte så jättemycket att skriva om eller så hinner jag inte. Jag är mest hemma så dagarna (och nätterna) går ut på att mata och mysa med Elias. Han är ett litet matvrak och trivs bäst i någons famn. Tyvärr spyr han ganska mycket så väldigt mycket tid går åt till att tvätta också, tror jag tvättar ungefär två till tre maskiner varannan dag. Det luktar ju så vill inte att det ska bli liggande.

Ikväll ska vi gå och titta på en ny lägenhet. Tyvärr är väl chansen att få den ganska liten. Utgångspriset är på 325 000 och det kommer ju gå upp. Vi har ju bara en inkomst så frågan är om vi får något lån, dessutom får man ju bara låna 85% nu och vi kan ju inte sälja vår lägenhet förrän vi vet om vi får den andra. Annars borde den lägenhet vi har vara värd minst 150 000 och det finns inga lån på den så... Vi hade ju tänkt vänta lite till med att flytta men den här lägenheten är precis vad vi vill ha men det betyder ju att vi inte ens har pratat med någon bank än så på torsdag har vi ett möte inbokat.

Det är lite komiskt för lägenheten ifråga ligger i huset bredvid där vi bor nu. Det är en fyra på 93 kvadrat, köket har stor kyl och frys samt diskmaskin. Det är inglasad balkong och två toaletter, en med badkar och en med dusch. Av vad man kan se på bilderna så är det snygga golv och tapeter vilket i så fall skulle betyda att det bara är att flytta in. Det är tredje våning men eftersom första våning verkligen är markplan så är det bara två trappor och det finns ju barnvagnsförråd längst ner.

Inga kommentarer: